Festival jogy Beskydy

Dátum: 27.10.2018

Miesto: Frýdlant nad Ostravicí, Kulturní centrum, Velký sál

Už druhý ročník jogového fetivalu v Beskydách pre vás pripravuje Karin na jeseň.

přijďte si odpočinout a užít si s námi druhý ročník jógového festivalu JÓGA V BESKYDECH ..

vítání jsou úplně všichni, mladí i starší, muži i ženy, pokročilí i začátečníci, vitální i unavenější, ti co si chtějí odpočinout a odreagovat se od každodenní rutiny, ti, co pro ně jóga není cizí i ti, kteří se s jógou chtějí teprve seznámit ..

zacvičíme si jak s lektory z Beskyd, tak s hostem ze Slovenska .. ráno se protáhneme a před obědem se lehce zapotíme s power jógou .. na oběd si dáme sytou polévku a vyslechneme hodinovou přednášku o zdravém stravování .. po obědě se pomalu nastartujeme opět jógou .. při přednášce Vztahy podle znamení a živlů si můžeme vychutnat dobrou kávu a nějakou tu zdravou dobrotu .. odpoledne si užijeme opět jógu a tento jógový den ukončíme meditací všímavosti (mindfulness) .. a mimo jiné můžeme podpořit tombolu pro dobrou věc .. můžeme se na chvilku „zašít“ do odpočinkové zóny .. a .. no nechte se překvapit, co dalšího Vás čeká ..

rádi se s Vámi potkáme na tomto festivalu a společně si vytvoříme a užijeme jeho atmosféru ..

pokud máte pocit, že by to mohlo být pro Vás náročné, nemusíte se obávat .. důležité je se nepřepínat a je možné využít odpočinkové zóny, kde bude taková malá „zašívárna“ s promítáním mandal , nebo se na chvíli „zašít“ na balkón ..

co budete potřebovat si donést sebou je podložka na cvičení, pohodlné oblečení (které Vás nebude omezovat v pohybu a v kterém Vám nebude zima) .. dále určitě doporučuji deku (nebo teplejší šátek), mikinu a teplé ponožky, které oceníte při relaxaci .. cvičíme bez bot .. v poledne bude pro Vás přichystáno občerstvení .. klidně si ale sebou přineste i nějakou svačinku a vodu, ať máte energii po celý den .. voda bude k dispozici

na konci dne před meditací bude tombola o určitě zajímavé ceny .. lístek dostanete za sáček plastových víček .. víčka už delší dobu sbíráme pro Elišku a tím všem děkuji, kteří už přispěli .. přispějete tak Elišce k lázním a různým potřebným pomůckám .. pokud se chcete dozvědět o Elišce více a klidně podpořit i jiné akce s ní spojené, info najdete tady: https://goo.gl/LjLwFa ..

ráda se s Vámi potkám na tomto festivalu a společně si vytvoříme a užijeme jeho atmosféru ..

Všetky informácie nájdete na stránke Festival jogy v Beskydách.